Goede Tijden, Slechte Tijden komt met een thrillermaand

Goede Tijden, Slechte Tijden komt met een thrillermaand

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het jaar 2019 gaat voor Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) meteen spannend van start. Vanaf 7 januari staat de soap van RTL 4 in het teken van de tweede winter-cliffhanger. Maar hier blijft het niet bij. Deze winter-cliffhanger is meteen de start van een heuse thrillermaand. De inwoners van Meerdijk zullen niet weten van hen allemaal overkomt.

Alles begint met het luisterboek 'Kwaad Bloed' van Janine (Caroline de Bruijn). Vlak nadat haar boek gepresenteerd werd, gebeurden er allerlei vreemde dingen. Het lijkt er sterk op alsof alles uit haar boek daadwerkelijk staat te gebeuren. In het boek vallen ook slachtoffers. Deze zullen ook zeker gaan vallen. Maar wie gaat de winter-cliffhanger niet overleven?

Janine, Ludo (Erik de Vogel), Rik (Ferry Somogyi), Aysen (Dilan Yurdakul) en Bing (Everon Jackson Hooi) kregen een rare uitnodiging. Hier is alles mee begonnen. Daarnaast krijgt ook Zoë (Anouk Maas) te maken met de winter-cliffhanger. Net als vorig jaar (met Jan Maes), zal zij zich opnieuw in een gevaarlijke situatie begeven. Rik heeft namelijk een ontmoeting met een oude bekende. Maar is deze oude bekende ook een bekende van Zoë?

Janine, Ludo, Mark (Tim Immers) en Marieke (Lidewij Mahler) begeven zich ook in groot gevaar. Maar op een helder moment probeert Marieke iets gruwelijks te voorkomen. Zal het haar lukken om haar familie veilig te houden voor het kwaad wat de familie Sanders te wachten staat? Komt Marieke wel ongeschonden uit de winter-cliffhanger? Allemaal vragen die zullen ontstaan in deze spannende maand.

Lucas (Ferry Doedens) komt ook in een ongure situatie terecht. Hij denkt eerst aan een zieke grap van Flo )Roel Dirven). Helaas is het geen zieke grap, maar een serieuze situatie. Hoe loopt het af met hem? Komt hij er op tijd achter dat hij zich in gevaar begeeft?

Het is voor het tweede jaar op rij dat GTST met een winter-cliffhanger komt. In januari stond Zoë centraal. Zij probeerde om aan de macht van Jan Maes te ontkomen. Helaas eindigde dit gruwelijk voor Jan, hij werd vermoord in de haven bij zijn boot. Wekenlang was Meerdijk in de ban van deze moord. Wie had deze moord op zijn geweten? Na maanden speculeren bleek dat Loes de moord op Jan op haar geweten had.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL