Edwin Evers en Marieke Elsinga genomineerd voor Zilveren RadioSter

Edwin Evers en Marieke Elsinga genomineerd voor Zilveren RadioSter

Geschreven door Pieter Jongsma

Edwin Evers en Marieke Elsinga zijn genomineerd voor de Zilveren Radioster.  De afgelopen dagen zijn de vijf favoriete radioprogramma's die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing al verrast met het grote nieuws. Ook Eva Koreman, Annemieke Schollaardt, Wilfred Genee en Bram Krikke zijn genomineerd voor de Zilveren radioster.

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet. Op woensdag 30 januari om 10.30 uur gaan de stembussen opnieuw open op radioring.nl en is het aan de luisteraar welk programma uit de top 5 gaat winnen.

De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Club Ondersteboven (SLAM!), Evers Staat Op (Radio 538), Somertijd (Radio 10), The Friday Move (BNR Nieuwsradio) en Vroege Vogels (NPO Radio 1) tot de top 5 behoren.

Wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen, wordt bekend op donderdag 31 januari tijdens Gouden RadioRing Gala, gepresenteerd door NPO 3FM-dj Rob Janssen.

Foto: 538