VTM eind januari met nieuw seizoen Blind Getrouwd

VTM eind januari met nieuw seizoen Blind Getrouwd

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

VTM heeft de tien deelnemers van het vierde seizoen van de serie Blind Getrouwd bekend gemaakt.  Het derde seizoen van het programma waarin singles na uitgebreide testen en research aan elkaar worden gekoppeld, was het best bekeken VTM-programma sinds Wauters vs Waes in 2014, en werd gevolgd door gemiddeld 1.333.000 kijkers, goed voor 49% marktaandeel (VVA 18-54, live +7).

Het voorbije jaar werden Stijn en Nuria en Evelien en Nicolas mama en papa van hun eerste spruit, en ondertussen verwachten ook Veerle en Nick een kindje. Voor het vierde seizoen hebben zich maar liefst 3700 mannen en vrouwen zich aangemeld. Uit die 3700 inschrijvingen, zijn na doorgedreven research en testen 5 koppels samengesteld, 5 potentiële made in heavens.

Het expertenteam blijft hetzelfde als vorig jaar, met uitzondering van Alexander Witpas die er dit seizoen wegens een drukke agenda niet bij kon zijn. In Nederland begint RTL4 vanaf april met het experiment. Married At First Sight is vanaf begin april weer te zien bij RTL4, het programma heeft voor het nieuwe seizoen een compleet nieuw team experts aangetrokken.

Lees ook: Vierde seizoen Married At First Sight vanaf april bij RTL4

Blind Getrouwd is vanaf maandag 28 januari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Foto: VTM