Gordon is toch niet getrouwd

Gordon is toch niet getrouwd

Geschreven door Sebastiaan Boers

Hét showbizz huwelijk van 2017 heeft bijna plaats gevonden. Presentator, jurylid en zanger Gordon is bijna getrouwd. In Zuid-Afrika hield Gordon de kijkers en de gasten tot het laatste moment in spanning. Na een wekenlange zoektocht, bleven er twee mannen over; Rogier en de Italiaanse Manuel.

Op social media lag Rogier al goed. De kijkers wilden massaal dat Gordon en Rogier met elkaar zouden trouwen. Dat is nu toch niet gebeurd. De zoektocht naar de man van Gordon heeft de kijkers flink beziggehouden. Iedere donderdagavond zaten er meer dan één miljoen mensen klaar voor de buis. Het programma scoorde een week geleden bijna 1.7 miljoen kijkers. 

Iedereen wilde maar één ding weten; zou Gordon echt getrouwd zijn? Op die vraag kwam deze week al een soort van antwoord. Gerard Joling, één van de juryleden van het programma, versprak zich. Hij bevestigde al dat Gordon getrouwd was, maar met wie zei hij niet. Hier stond namelijk een torenhoge boete op. Ook programma's als RTL Boulevard en Shownieuws wilden graag achter hét geheim van 2017 komen.

Tijdens het huwelijk waren veel familieleden en vrienden van Gordon aanwezig. Geheel in het wit stond Gordon aan het altaar. Hij stond daar te wachten, maar niet om te trouwen. Hij nam het woord en liet zijn gasten in een soort shock achter. Gordon vertrekt als vrijgezel uit Zuid-Afrika.

Gelukkig wist Gordon het tot op het laatste moment enorm spannend te houden. Eigenlijk zou Gordon een week geleden al een keuze maken. Maar die keuze viel hem bijzonder zwaar. Dus besloot hij het nog een weekje uit te stellen. Maar nu kon hij de beide mannen niet langer in spanning laten zitten.

Of er nu een vervolg in zit, is nog niet bekend. Het programma is nu ten einde gekomen. Zowel Manuel als Rogier blijven alleen achter. Wel staat vast dat de Gordon bevriend blijft met beide mannen. Of Gordon ooit nog echt gaat trouwen, is nog niet duidelijk.

Foto: RTL