Little Mix in eerste liveshow The Voice of Holland

Little Mix in eerste liveshow The Voice of Holland

Geschreven door Pieter Jongsma

De Britse meidengroep Little Mix is komende vrijdag te gast in de eerste liveshow van The Voice of Holland. De populaire Britse meidengroep Little Mix treedt tijdens de eerste liveshow op. De girlband, onder andere bekend van de zomerhit Reggeaton Lento, zingt vrijdag de hit 'Woman Like Me' samen met enkele talenten.

Daarnaast brengen ze hun nieuwe nummer 'Think About Us' ten gehore. Little Mix won in 2011 de Britse versie van The X Factor en heeft sindsdien vier platina albums, negen platina singles, en vier nummer 1-hits geproduceerd. 

Ali B heeft met Debrah en Sarah-Jane twee unieke soul-zangeressen in zijn team. De jonge en talentvolle Menno maakt zijn team compleet. Kan een van zijn talenten hem zijn eerste overwinning als coach bezorgen? Waylon heeft met Bryan B en Patricia veel ervaring in zijn team. Crooner Dennis zorgt voor een swinging touch in Team Waylon.

De debuterende coach Lil Kleine heeft met volkszanger Quido en powerhouses Kimberly en Talita een gevarieerd gezelschap samengesteld. Kan hij in zijn eerste jaar meteen een gooi naar de titel doen?

Of gaat de titel naar een van de talenten van Team Anouk? Zij wil haar titel natuurlijk prolongeren en heeft een mooie troef achter de hand met de rockband Navarone, de eerst band ooit in de liveshows van 'The Voice'. Haar team wordt aangevuld met twee veelbelovende jonge zangeressen: Mikki en Irene.

The Voice of Holland live vrijdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL4.

Foto: Wikimedia Commons