Muziek Releases: Nienke Plas, Snelle, Little Mix & Glennis Grace

Muziek Releases: Nienke Plas, Snelle, Little Mix & Glennis Grace

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Nienke Plas & BIG2 - Bro Code

De Nederlandse comedian, vlogster en actrice én zangeres Nienke Plas is een echte alleskunner. Voor haar nieuwste single heeft Nienke de handen ineengeslagen met de Nederlandse rapper en producer BIG2. Bro Code is het vijfde nummer op de EP van Nienke, waar zeven nieuwe nummers op staan. Nienke heeft met Bro Code zeker weer een hit te pakken!

Snelle - Papa Heeft Weer Wat Gelezen

Rapper Lars Bos, beter bekend als Snelle, gaat van hit naar hit. Na zijn single Kleur, waarmee hij de zevende plek in de Top 40 behaalde, heeft hij samen met zanger Thomas Acda een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Papa Heeft Weer Wat Gelezen. Het is een ontzettend leuk nummer. Grote kans dat we dit liedje nog heel vaak op de radio gaan horen!

Little Mix - Confetti

De populaire girlband Little Mix heeft een nieuw liedje uitgebracht, Confetti. De popgroep bestaat uit vier zangeressen: Perry Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall. In 2011 deden ze alle vier apart mee aan het achtste seizoen van de Engelse X Factor, waarna ze als groep verder mochten en de finale wonnen. Confetti heeft een heerlijke beat en zeker radio waardig.

Glennis Grace - Geen Traan

Zangeres Glennis Grace is een echte bikkel en zingt over haar stuk gelopen relatie met haar vriend Lévyin in haar gloednieuwe single Geen Traan. Glennis en Lévyin zijn inmiddels twee maanden uit elkaar, maar de breuk blijft moeilijk. Geen Traan gaat vooral over de onmacht op het einde van een relatie. Het is een rustig, emotionele nummer met een zacht randje.

Ingrid Michaelson & Jason Mraz - Christmas Valentine

Het is bijna zover: over 43 dagen is het éindelijk kerstmis! En daar hoort natuurlijk heerlijke kerstmuziek bij. De Amerikaanse singer-songwriters Ingrid Michaelson en Jason Mraz zijn samen de studio ingedoken om samen een sfeervolle kerstplaat op te nemen. Christmas Valentine, zoals hun nieuwe single heet, is weer een topplaat geworden! Wij kunnen niet meer wachten tot kerst.