Muziek Releases: Maan, Bazart, Little Mix & Wesley Klein

Muziek Releases: Maan, Bazart, Little Mix & Wesley Klein

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Maan - Zo Kan Het Dus Ook Part 2

We beginnen gelijk met dé knaller van de week. Maan scoorde vorig jaar een grote hit met Zo Kan Het Dus Ook en nu komt de zangeres met deel 2. De betekenis hierachter is dat de liefde niet altijd voorbestemd is en dat het soms beter is om uit elkaar te gaan. De 23-jarige Maan zit na haar deelname aan The voice of Holland niet stil en brengt hit naar hit uit. Zo Kan Het Dus Ook Part 2 is een prachtig nummer met een mooie betekenis.

Bazart - Denk Maar Niet Aan Morgen

Ook de popband Bazart uit België mag hier niet ontbreken. Na de release van Alles Of Niks in augustus, komen ze nu met een nieuw pareltje: Denk Maar Niet Aan Morgen. De band bestaat al sinds 2012, toen het werd opgericht door zanger Mathieu Terryn en gitarist Simon Nuytten. Bazart is sindsdien uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige band van België. Denk Maar Niet Aan Morgen is een leuk nummer met een goede beat.

Wesley Klein - Ik Zal je Eén keer vergeven

Wesley Klein heeft een nieuwe single uitgebracht. In 2005 trad Wesley op in een café in zijn woonplaats Leiden toen hij werd ontdekt. De zanger deed mee aan de populaire SBS6-talentenjacht Popstars, waarna hij landelijke bekendheid kreeg. Nadat hij in april al de zomer-single Alles Wat Je Zegt uitbracht, komt hij nu met een nieuwe single Ik Zal Je Eén keer vergeven. Het is weer een heerlijk typisch Wesley Klein-nummer!

Little Mix - Not A Pop Song

De populaire Britse meidengroep Little Mix heeft een nieuw single uitgebracht, Not A Pop Song. Little Mix wed in 2011 gevormd tijdens de Britse versie van de talentenjacht X Factor. Ze deden los van elkaar auditie, maar werden later samengevoegd tot de groep Little Mix. Hun eerste studioalbum verscheen in het najaar van 2012. Het nieuwe nummer is een vrolijke song, met een klein beetje rap erin. Dit gaat zeker de top lijsten halen!

Rainbow Ravers ft Ingrid Simons - Rainbow In The Sky (NL Mix)

We kennen allemaal nog wel de hit Rainbow High In The Sky van DJ Paul Elstak, gezongen door zangeres Shaydie. Nu is er een remake gemaakt in het Nederlands. Ingrid Simons, de moeder van Eva Simons, is samen met dj Rainbow Ravers de studio ingedoken om dit pracht plaatje te maken. Het is nog maar net uit, maar nu al razend populair. Het is een leuk lied geworden en de kans is groot dat het weer een grote hit gaat worden. Wij zijn fan!