VTM start met Vlaamse versie de wereld rond met 80-jarigen

VTM start met Vlaamse versie de wereld rond met 80-jarigen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

VTM komt vanaf vanavond met de wereld rond met 80-jarigen. Acht energieke 80-jarigen pakken hun koffers voor de indrukwekkendste reis van hun leven. Vanaf vanavond trekken ze samen met Olga Leyers en Sieg De Doncker van de ene adembenemende bestemming naar de andere in het nieuwe VTM-programma De Wereld Rond met 80-jarigen.

Hun eerste halte wordt Dallas, gevolgd door Mexico, IJsland, Dubai, Zuid-Afrika, Bangkok, Mongolië en Japan. Op elke bestemming krijgt één van hen een onvergetelijke verrassing voorgeschoteld.

"Ik heb mijn tanden ingeplakt, want ik denk dat ik vaak met open mond zal staan", lacht de enthousiaste Adi (83, Oostende) voor haar vertrek. Zij stapt net zoals Vital (82) uit Gent en Aureel (82) uit Houthulst voor het eerst in haar leven op een vliegtuig. "Het is alsof je in de hemel bent", weet Mariette (79, Lokeren).

De 78-jarige Willy uit Mol is de benjamin van de groep, de 85-jarige René uit Velm de senior. Voormalig mannequin Amanda (84, Kapellen) en truckchauffeur Elise (84, Rumst), voor wie de reis naar Dallas extra bijzonder wordt, vervolledigen het gezelschap.

De Wereld Rond met 80-jarigen vanaf vanavond om 20.35 urr bij VTM.

Foto: VTM