Guus Meeuwis maakt track met Sunnery James & Ryan Marciano

Guus Meeuwis maakt track met Sunnery James & Ryan Marciano

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Zanger Guus Meeuwis gaat een nummer maken met dj's Sunnery James & Ryan Marciano. Dat heeft de Meeuwis laten weten in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

"Komend weekend gaan we operatie glasbak, dat betekent schrijven, samen met Leo en de twee JW's. En ik ben inderdaad bezig geweest met mijn vrienden, wat ik je verteld heb. Dat we in de studio zijn geweest met Ryan en Sunnery. Vooral creatief lekker bezig zijn. Ik vond het wel heel geslaagd bij de Vrienden Van Amstel LIVE!", laat Guus weten aan Giel Beelen.

Of de samenwerking daadwerkelijk het licht ziet moeten we nog even afwachten. "Het ligt nog op de tekentafel, maar het was heel leuk om met hun te werken, omdat hun werkwijze totaal anders is dan die van ons en we moeten nog even zorgen dat dat bij elkaar komt. We zien dat allebei heel erg zitten."

Mocht het nummer er komen dan is het een Nederlands nummer. "Het is wel Nederlands. Kijken of dat lukt. Het is natuurlijk wel vaker geprobeerd, maar je weet niet of het lukt he!?"

Foto: RTL / William Rutten