Temptation Column: Voorspelling koppels

Temptation Column: Voorspelling koppels

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Volgende week is het dan weer zo ver: het guilty pleasure programma van de Nederlandse televisie is weer terug. Ik heb het natuurlijk over Temptation Island. Nee, ik zal jullie niet vermoeien met honderden verschillende berichten over het programma (zoals sommige andere media wel doen) maar zal wel alvast een kleine voorspelling geven van welke koppels ik denk dat die sowieso de fout in zullen gaan.

 

Rodanya en Morgan

Dit Nederlandse koppel is al drie jaar samen. Al na zes maanden (!) ging Morgan al vreemd. Ook afgelopen zomer is Morgan alweer vreemd gegaan. Dit is natuurlijk geen goede voorbereiding op Temptation Island en het lijkt mij dan al snel duidelijk dat hier geen houden meer aan is. Ik denk dat het niet de vraag is of, maar wanneer Morgan aan de haal gaat met één van de verleiders.

 

Laura en Roger

Het Belgische koppel Laura en Roger begonnen als echte friends with benefits, maar merkten al snel dat ze daar te jaloers voor waren. Als je beiden al snel jaloers bent, kun je maar beter niet meedoen aan Temptation Island lijkt mij. Na een tijdje ging Laura ook nog eens vijf maanden alleen naar Spanje en bleef Roger achter in België. Ze hadden wel regels voor elkaar opgesteld, maar daar hielden ze zich niet aan. Ik ben heel benieuwd hoeveel regeltjes ze voor elkaar hebben opgesteld en hoelang het duurt voordat er een wordt verbroken.

 

Milou en Heikki

Milou en Heikki komen beide uit Nederland en hebben al zeker acht maanden een relatie. Ze hebben elkaar leren kennen via motorcrosswedstrijd. Allemaal leuk en aardig denk je, maar Milou was bij die wedstrijd met haar toenmalige vriend. Ook is Milou heel erg jaloers en weet ze alle wachtwoorden van Heikki en controleert ze hem veel. Net zoals bij Laura en Roger lijkt mij dat een struikelpunt. Ik ben heel benieuwd hoelang de nog prille relatie van acht maanden van Milou en Heikki na Temptation Island gaat duren.

 

Demi en Sidney

Op basis van mijn voorkennis die ik ook bij de andere koppels heb toegepast heb ik het meeste vertrouwen in dit koppel. Demi en Sidney kennen elkaar al drie jaar en zijn onafscheidelijk. Het enige knelpunt is dat ze tijdens hun relatie daardoor nooit echt in de verleiding zijn gekomen. Maar waarom zoeken ze de verleiding dan op door hun deelnamen aan dit programma vraag je jezelf dan af.

 

Volgende week donderdag 14 februari begint het nieuwe seizoen van Temptation Island met een dubbele aflevering op RTL 5 en een driedubbele aflevering op Videoland. Elke donderdag verschijnt er op Showbizznetwork een column over de aflevering(en) op RTL 5.

Foto's: RTL