Temptation Column: Genoeg materiaal voor het eerste kampvuur

Temptation Column: Genoeg materiaal voor het eerste kampvuur

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Zo de derde aflevering van Temptation Island ziet er weer op. Hoewel de aflevering langzaam begon, met onze ongemakkelijke Laura die alweer een heerlijk ontbijtje kreeg, lijkt er nu toch wel genoeg materiaal te zijn voor de beide kampvuren. De dames kregen een massage van de verleiders en de mannen mochten naar een zwembad met de verleiders. Oh ja, de heren kregen ook nog bezoek van de mannelijke verleiders.

Maar we begonnen dus met de dames die een massage kregen van de verleiders. Rodanya vindt de massage niet echt ontspannen, maar wilt ook niet gaan liggen. Dat lijkt mij dan inderdaad minder relaxed. Maar als Danicio een voetmassage aanbied lijkt ze toch wel zichtbaar te genieten.

De mannen gaan naar een zwembad en hoewel de verleiders weinig aan hebben (wat ze overigens in het resort ook niet hebben) lijken de mannen niet afgeleid te zijn. Eenmaal terug in het resort komen de mannen wel iets meer los. Vooral Sydney en Heikki tonen interesse in de dames waaronder Demi en Ayleen. Ook de rossige Lizzy gooit haar charmes in de strijd om Roger voor haar te winnen, maar vooralsnog lijkt hij niet heel erg onder de indruk.

Na het plezier bij het zwembad krijgen de jongens de mededeling dat ze de mannelijke verleiders gaan ontmoeten. De ontmoeting verloopt soepel, iedereen houdt het netjes. Toch waren de jongens wel een beetje onder de indruk denk ik, ondanks dat ze heel, heel stoer overkomen en dat het zelfs bij de vrouwelijke verleiders opviel dat ze te stoer praatten.

Ook bij de dames op het resort lijkt iedereen los te komen en zelfs Laura lijkt het naar haar zin te hebben. Toch besluit ze al gauw naar haar bed te gaan. Terwijl vooral Milou er geen genoeg van lijkt te krijgen en begint zelfs heel aanrakerig te doen richting de verleiders. Giorgio weet daar wel raad mee en tilt haar op en ze springen samen in het zwembad. Gelijk duiken andere verleiders er achter aan als wilde (zee)honden.

Pas na een aantal minuten bedenkt Milou dat het toch niet zo slim is om met al die jongens in het zwembad te liggen terwijl de andere dames al naar bed zijn. Dit zal Heikki ongetwijfeld te zijn krijgen tijdens het kampvuur. Milou krijgt op haar beurt zeer waarschijnlijk de flirtmoves van Heikki aan het adres van Ayleen. Last but not least zal Demi de beelden van Sydney zien dat hij verleider Demi ‘Deem’ noemt en dat zal zeker niet goed vallen bij de oude Demi.

Elke donderdag verschijnt er op Showbizznetwork een column van Vincent over Temptation Island 2019.  De aflevering(en) uit de column zijn de aflevering(en) die op RTL 5 worden uitgezonden.  

Foto: RTL