Temptation Column: het spel is echt begonnen

Temptation Column: het spel is echt begonnen

Geschreven door Vincent Popken

Het is eindelijk zover: het eerste kampvuur komt eraan. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Houd iedereen zijn hoofd er bij of verpest dit kampvuur meteen al een relatie?

De aflevering begint met een recap van de vorige aflevering. Je kan ook mijn vorige column lezen om helemaal op de hoogte te zijn. Maar in de aflevering zien we dat de heren napraten over de super ongemakkelijke liefdesverklaring van Armanda aan Heikki (ja echt, na drie dagen zegt ze al verliefd te zijn) en bij de vrouwen wordt nagepraat over de losse Milou die met bijna alle verleiders in het zwembad lag.

En dan gaan we door naar waar het allemaal om gaat. Het duurt even want Sydney weet nog niet wat hij aan moet doen en als dan ook zijn haar eindelijk in model zit kunnen we dan echt naar het kampvuur gaan.

De kampvuren van Laura en Roger zijn niet echt bijzonder. Wel wil ik de quote van Roger even vermelden wanneer Laura overduidelijk gaapt: ‘Ze is aan het genieten van haar tijd.’ Ook de kampvuren van Morgan en Rodanya zijn niet noemenswaardig alleen dat Rodanya wel door heeft dat Morgan zich niet vermaakt.

Maar dan is het de beurt aan Demi. Wanneer ze ziet dat Sydney met een verleider wegloopt is ze er al helemaal klaar mee en zegt hardop dat hij nu sowieso wat met ‘die chick’ gaat doen. De andere dames proberen haar nog duidelijk te maken dat het niks voorstelt, maar Demi lijkt niet meer over te halen en is boos. Sydney maakt zich op zijn beurt heel boos op de mannelijke verleiders en roept stoere taal.

Dan komt het koppel waarvan ik al veel drama verwacht tijdens het kampvuur. Toch viel dat wel mee. Milou zag een beeld van een verleider die uit de badkamer van Heikki kwam, maar de andere dames denken dat het misschien wel de gang is. Heikki ziet daarentegen wel iets minder luchtige beelden waaronder het beeld van een verleider die zijn vriendin Milou optilt in het zwembad. Vooralsnog blijft Heikki rustig onder de beelden.

Helaas minder drama dan dat ik had verwacht. Wel zie ik kleine scheurtjes bij Milou en Heikki en Demi en Sydney. Bij Rodanya en Morgan en Laura en Roger gaat het nog wel wat langer duren voordat we daar de waarschijnlijk de eerste scheuren zien in hun relatie. We zullen zien.

Elke donderdag verschijnt er op Showbizznetwork een column van Vincent over Temptation Island 2019.  De aflevering(en) uit de column zijn de aflevering(en) die op RTL 5 worden uitgezonden.  

Foto: RTL