Alberto Stegeman blijft nog twee jaar bij SBS6

Alberto Stegeman blijft nog twee jaar bij SBS6

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Alberto Stegeman blijft de komende twee jaar gewoon bij SBS6. Dat maakte Talpa woensdagavond bekend. Stegeman is nog één van de ‘oude’ presentatoren die SBS6 nog in huis heeft. Onlangs hoorden Kees Tol, Irene Moors, Piet Paulusma en Rob Geus nog dat zij niet meer welkom zijn bij de zender van John de Mol.

Op 3 maart is Stegeman alweer terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. Hierin onderzoekt de presentator onder andere de veiligheid in Nederland. Zo wist hij al eens dichtbij het vliegtuig van de Koninklijke familie te komen. Ook kwam hij meerdere malen oplichters op het spoor om deze te ontmaskeren. Ook Stegeman Op De Bres komt later dit jaar terug.

Het nieuws komt op een bijzonder moment. Eerder deze week hoorde SBS6 weerman, Piet, dat hij in 2020 niet meer welkom is. Zijn contract wordt niet meer verleng en dus staat de bekendste weerman op straat. Wel zal hij deze week koffie gaan drinken met Omroep Max baas Jan Slagter. Er zou sprake zijn van een mogelijke overstap.

Een dag later werd bekend dat ook Rob niet meer past in het ‘nieuwe’ SBS. Hij gaat aan de slag voor een regionale zender. Bij SBS6 was hij vooral bekend van zijn schoonmaakprogramma’s. Maar nu is het John die aan het ‘schoonmaken’ is. Eerder dit jaar haalde John onder andere Wendy van Dijk, Linda de Mol en Gordon naar zijn zender.

Foto: Talpa TV / Wessel de Groot