Tim Immers stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden

Tim Immers stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur Tim Immers stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soap van RTL 4 is Tim beter bekend als Mark de Moor, de zwanger van Janine (Caroline de Bruijn). Momenteel zit Mark vast in de gevangenis vanwege de moord op Hein Lisseberg (Bas Heerkens). Hij wilde wraak nemen op de seriemoordenaar omdat hij achter de moord op zijn vrouw Marieke (Lidewij Mahler) zit.

Marieke kwam om het leven bij een aanrijding. Deze aanrijding was eigenlijk bedoeld om Janine en Ludo (Erik de Vogel) om het leven te brengen. Net op tijd wist Marieke haar zus en zwager aan de kant te duwen. Maar zelf bleef ze staan en werd aangereden. Hierdoor raakte zij zwaargewond en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Toen duidelijk werd dat Hein achter deze moord zat, was Mark woedend. Hij bestelde online en pistool om een einde te maken aan het leven van Hein. Gelukkig wist Ludo hem op andere gedachten te brengen. Maar het plan bleef knagen aan Mark, hij moest wel wraak nemen. Een leven zonder Marieke kon hij zich dan ook moeilijk voorstellen.

Wanneer Janine ontvoerd werd door Hein was het voor Mark volkomen helder. Iemand moest Hein zien te stoppen. Net op het moment dat Hein dreigde om Janine te vermoorden trok Mark zijn pistool. Daan probeerde nog om Hein te beschermen maar werd zelf ook geraakt. Hein werd ook getroffen door de kogels en overleed ter plekke.

Vrijwel direct werd Mark gearresteerd door Aysen (Dilan Yurdakul). In de gevangenis zag Mark geen uitweg meer. Hij zou voor een lange periode achter de tralies verdwijnen. In het gunstigste geval krijgt Mark achttien jaar gevangenisstraf. Met deze uitspraak komt er alweer een einde aan Mark in Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Geert de Lange