Kaj van der Voort in internationale social squad Nickelodeon Kids' Choice Awards

Kaj van der Voort in internationale social squad Nickelodeon Kids' Choice Awards

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Kaj van der Voort is onderdeel van de internationale Social Squad tijdens de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019. Nickelodeon International heeft een team samengesteld van negen digital creators die met elkaar zeven landen representeren tijdens de wereldbekende award show.

De groep influencers neemt fans van over de hele wereld digitaal mee naar de bekende 'Orange Carpet' en brengt de spanningen in beeld. De KCA Social Squad verzorgt behind-the-scenes beelden en doet zij mee aan verschillende activiteiten die uiteindelijk het hoogtepunt bereiken op zaterdag 24 maart tijdens de uitreiking van de awards.

Naast de Nederlandse influencer Kaj van der Voort zijn ook de volgende influencers onderdeel van deze groep afgevaardigden: de Duitse Kids' Choice Awards presentatrices Lisa en Lena, tweeling en genomineerden voor "Favorite Social Music Star" Max & Harvey, Filipijnse kampioen "Dance Kids" AC Bonifacio, genomineerde in de categorie "Favorite Internet Star: Italy" Elisa Maino, genomineerde voor "Favorite Latin Influencer" Ami Rodriguez en genomineerd voor "Favorite Brazilian Influencer" João Guilherme .

De Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019 vinden plaats in Los Angeles, Californië maar zijn op zondag 24 maart om 18:30 uur te zien bij Nickelodeon.

Foto: YouTube