Wordt Mel Gibson de regisseur van ‘‘Suicide Squad 2’’?

Wordt Mel Gibson de regisseur van ‘‘Suicide Squad 2’’?

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Deadline, een Hollywood entertainment website, heeft gerapporteerd dat Warner Bros. conversaties heeft gehad met Mel Gibson over het regisseren van ''Suicide Squad 2''. The Hollywood Reporter, een Hollywood entertainment nieuws website, ondersteund deze rapportage.

Mel Gibson heeft in een recent interview bevestigd dat hij heeft gepraat met Warner Bros. over het worden van de regisseur van het vervolg. Hij noemde het een ''soort van eerste date''. Volgens The Hollywood Reporter is ook Daniel Espinosa, regisseur van ''Life'' die dit jaar uitkomt, in de race om de regisseur te worden van het vervolg van ''Suicide Squad''.

Volgens Variety, een Amerikaans entertainmenttijdschrift, zijn ook regisseur Ruben Fleischer, bekend van ''Zombieland'', en regisseur Jonathan Levine, bekend van ''Warm Bodies'', in aanmerking gekomen om de regisseur van ''Suicide Squad 2'' te worden.

''Suicide Squad'' had een box office resultaat van 745 miljoen dollar, dus dat er een vervolg zou komen, is dus niet onverwachts. Twee ''Suicide Squad'' spin-off films worden ook nog gemaakt. Er komt een Deadshot film en de ander wordt de, door David Ayer geregisseerde, ''Gotham City Sirens''. Dit wordt een vrouwelijke aangedreven film met Margot Robbie's Harley Quinn in de hoofdrol. Het is onbekend of David Ayer, de regisseur van de eerste ''Suicide Squad'', niet meer de regisseur van deel twee zal zijn, maar sinds hij al met een ander project bezig is, zou dit niet vreemd zijn.

''Suicide Squad 2'' ziet vermoedelijk de terugkomst van sterren Margot Robbie, Will Smith, Viola Davis, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevigne, Adewale Akkinnouye Afbaje, Karen Fukuhara, Scott Eastwood en Jared Leto.

Foto: Warner Bros.