Nieuw VOD-platform VTM GO bundelt Vlaamse programma’s

Nieuw VOD-platform VTM GO bundelt Vlaamse programma’s

Geschreven door Pieter Jongsma

De Persgroep Publishing lanceert een bètaversie van het nieuwe online video on demand (VOD)-platform VTM GO. In dit gratis VOD-platform zitten naast programma's van alle tv-zenders van MEDIALAAN - de Persgroep Publishing ook exclusieve internationale series, in totaal goed voor bijna 300 titels.

VTM GO zet in op live kijken, catch-up, bingeviewing en exclusieve content. Elke gebruiker krijgt een gepersonaliseerd aanbod op basis van het eigen kijkgedrag.

VTM GO bundelt bijna 300 titels: programma's die nu te zien zijn op de tv-zenders van MEDIALAAN - de Persgroep Publishing (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, VTM KIDS JR. en Qmusic), een catalogus met succesreeksen uit het verleden zoals Matroesjka's en Clan en een aparte Kids Corner. Met 'Walter Presents', een kwaliteitslabel voor internationale fictie, brengt VTM GO exclusieve series vanuit de hele wereld naar Vlaanderen.

Dirk Lodewyckx, COO MEDIALAAN - de Persgroep Publishing: "Nadat we de eerste waren om op een succesvolle manier onze programma's online aan te bieden, gaan we nu een stap verder met VTM GO. Live, catch-up, bingeviewing, exclusieve series ontdekken, ... het wordt allemaal mogelijk. In tegenstelling tot vtm.be en Stievie vertrekken we niet vanuit het programmaschema maar stellen we de kijker centraal. Iedereen krijgt aanbevelingen op basis van persoonlijk kijkgedrag. Het platform dat we vandaag lanceren is een eerste versie waar we de komende tijd nieuwe functionaliteiten aan toevoegen. We nemen ook graag de feedback van Vlaanderen mee om VTM GO verder te optimaliseren."

Foto: VTM