Film William & Kate vanavond te zien bij Net5

Film William & Kate vanavond te zien bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Prins William en Kate Middleton hebben gisteren hun eerste kindje mogen omarmen, Middleton is bevallen van een zoon. Ter ere van dit mooie moment zendt Net5 vanavond de film William & Kate uit.

Dit romantische drama gaat over de liefdesrelatie van het koppel; vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten op de universiteit tot aan het huwelijksaanzoek in Kenia. William & Kate is vanavond om 20.30 uur te zien bij Net5.

 

De film
William & Kate is een biografische film die het sprookje van de Britse prins William (Nico Evers-Swindell) en burgermeisje Kate Middleton (Camilla Luddington) laat zien. Negen jaar geleden leerden de twee elkaar kennen als studenten op de prestigieuze universiteit van St. Andrews in Schotland. Kate weet het Koninklijke hart van de knappe prins te winnen en de romance is een feit. De liefdesgeschiedenis van het koppel is onstuimig en hun relatie kent flink wat ups en downs, maar uiteindelijk vinden ze in elkaar de liefde van hun leven. Deze liefde wordt bevestigd wanneer William Kate ten huwelijk vraagt in Kenia te midden van een heel mediacircus.

 

Film: William & Kate
Dinsdag 23 juli om 20.30 uur bij Net5