Kai Merckx maakt overstap van Qmusic naar JOE
Bron: Theun Herder / JOE

Kai Merckx maakt overstap van Qmusic naar JOE

Geschreven door Pieter Jongsma

Kai Merckx stapt over van Qmusic naar de nieuwe radiozender JOE. Hij zal daar de middagshow gaan presenteren van 16.00 tot 19.00 uur. Bij Qmusic is hij nu nog te horen in de avonduren van 19.00 tpt 22.00 uur. Eerder werd al bekend dat het duo Coen Swijnenberg & Sander Lantinga én Dennis Ruyer overstappen naar JOE.

Programmadirecteur JOE, Iwan Reuvekamp: “Met Kai voegen we een groot multitalent toe aan de programmering van JOE. Met zijn jaren ervaring brengt Kai humor en entertainment in de middagshow. Hij is bovendien muzikaal en weet luisteraars te boeien met mooie verhalen. Kai is de juiste persoon voor deze prominente plek.”

Kai Merckx: “Gaat hij nu óók een quote geven over ‘fantastisch om te bouwen aan een nieuwe zender?’ Ja, dat doet-ie, want dat is het ook! Ik kijk ernaar uit om na de avond op Qmusic nu het einde van de middag in te luiden op JOE, als de luisteraars via Coen & Sander en Dennis bij mij aankomen voor een leuke middagshow met tijdloze muziek.”

De radiozender JOE is op 1 september begonnen met uitzenden op een landelijk FM-netwerk dat DPG Media heeft bemachtigd. JOE is daarnaast ook in heel Nederland te ontvangen op DAB+ en online. De zender draait tijdloze en herkenbare hits uit de 70s, 80s en 90s.