Loretta Schrijver heeft gastrol in GTST te pakken

Loretta Schrijver heeft gastrol in GTST te pakken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Loretta Schrijver krijgt een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat maakte zij vrijdagochtend zelf bekend in Koffietijd. Welke rol Loretta precies gaat spelen is nog onduidelijk. Wel staat het vast dat ze te zien zal zijn in de zomer-cliffhanger.

Het is overigens niet voor het eerst dat Loretta in een serie opduikt. Zo speelde ze eerder al eens rolletjes in Onderweg Naar Morgen, Gooische Vrouwen en De Familie Kruys.

Vrijdagavond staat GTST in het teken van de 6000ste aflevering. Dat wordt speciaal gevierd met een dubbele aflevering. Alles staat in het teken van het huwelijk tussen Amir (Alkan Çöklü) en Sjors (Melissa Drost). Het zal ongetwijfeld een zeer spannende aflevering worden met een bijbehorende cliffhanger.

In deze 6000ste aflevering zal ook Chantal Janzen te zien zijn. Voor haar programma, Chantal Komt Werken, wilde ze meekijken achter de schermen van de soapserie. In GTST is Chantal te zien als dominee voor het huwelijk tussen Amir en Sjors. De uitzending van Chantal Komt Werken bij GTST zal op donderdag 18 april om 20.30 uur bij RTL 4.

De 6000ste aflevering is vrijdagavond vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL / Nick van Ormondt