Rijmend De Week Uit: Loretta Schrijver schittert op de buis, gezellig bij u in huis

Rijmend De Week Uit: Loretta Schrijver schittert op de buis, gezellig bij u in huis

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Loretta Schrijver

Meer Loretta Schrijver op de buis. Dat brengt, zeker in Corona tijd, meer gezelligheid in huis. Na het succes van The Masked Singer komt Loretta met een nieuw programma op RTL 4. Merry Little Christmas zorgt vast en zeker voor veel plezier. Eindelijk is er meer dan alleen maar Koffietijd. Hier heeft RTL 4 een goed beleid. Loretta´s lach is vrolijk en fijn. Wat fijn dat Loretta bij RTL 4 mag zijn. 

Chantal Janzen

Het succes van Chantal Janzen kent geen stop. Ondertussen ben ik de pepernoten zat en eet ik drop. Nu krijgt Chantal het programma Beat The Chasers een nieuw spel. Nou dan weet je het wel. Chantal kan presenteren, Chantal kan acteren. Nee, Chantal hoef je niet veel meer te leren. Oh wat een jaar doet Chantal ook erg leuk. Sinterklaas en ik liggen vaak in een deuk. 

Mark Rutte

Onze Premier, Mark Rutte, op de bank bij Linda de Mol. Nu hoor ik je denken, zorgt dat wel voor lol? Natuurlijk doet Linda meer dan haar best. Of is het misschien stiekem een test? Linda’s zomerweek (RTL 4), is nu Linda’s Wintermaand op SBS6. Dat is weer eens een wijze les. Linda’s Wintermaand zou eerst naar NET5. Maar dat is niet echt een heel sterk ‘bedrijf’.

Maar Mark Rutte in een interview op de buis. Gaan veel mensen daar naar kijken vanuit huis? Voor de persconferentie zitten veel mensen klaar. Dat vindt Mark vast en zeker een mooi gebaar. Wij luisteren graag naar wat hij wil delen. Maar eerst kunnen wij een spelletje spelen. 

André Hazes

Slecht nieuws voor de fans van André Hazes. Hij keert niet terug bij SBS6. Tenminste niet met zijn soap over zijn leven. Daar hebben we nu wel genoeg van mogen mee beleven. Want kwam hij veel op de buis. Zo in iedere woonkamer en in elk huis. Genoeg is wel genoeg kun je zo denken. Want wat heeft hij de kijker nu toch te schenken? 

Beste zangers

Beste zangers wie kent het niet? Helaas nog even geen seizoen met onze muziekpiet. Maar wel heel leuk nieuws over volgend jaar. Echt een heel mooi en bijzonder gebaar. Er komt een speciale musical versie aan. Dus zet je televisie maar aan en laat je lekker gaan. Heerlijk genieten van mooie muziek en vrolijkheid. Dan krijg je vast en zeker geen spijt.

Tot ziens!

Het waren vijf mooie weken. Veel met en veel zonder bijzondere streken. Het nieuws samenvatten in een rijm. Dat deed ik met veel plezier en zonder lijm. Bedankt voor het lezen en voor het bekijken. Dat wilde ik de lezers toch nog even aanrijken. Een bijzonder jaar sluit ik bijzonder af met een mooi gedicht. Dat is toch ieder jaar weer een soort plicht. Het zit er op en ik zeg tot ziens en fijne avond. Nu is Rijmend De Week uit 2020 mooi weer rond. 

Tot volgend jaar!

Showbizz Piet