Even tot hier keert na de zomer weer terug

Even tot hier keert na de zomer weer terug

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het nieuwe programma van BNNVARA, Even tot hier, komt na de zomer weer terug. Dat maakte Jeroen Woe zelf bekend in de laatste aflevering. De laatste aflevering werd door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken.

Even tot hier is een programma wat Jeroen samen met Niels van der Laan presenteert. Het is de opvolger van de succesformule, De kwis. Alleen moesten de mannen het nu met zijn tweeën zien te doen. Iedere aflevering werd goed ontvangen door de kijker.

Wel stond Even tot hier vaak geprogrammeerd tegenover Paul Pakt Uit. Hun vroegere collega wist af en toe te winnen. Maar gisteren verloor Paul de kijkcijferstrijd. Zijn programma werd bekeken door 946.000 mensen.

Op geheel eigen wijze namen Jeroen en Niels de week door. Zo zongen zij iedere aflevering weer veel nummers, die te maken hadden met het nieuws van de week. Gisteren stond de soap rondom Forum voor Democratie centraal. In deze politieke partij rommelt het behoorlijk. Daarnaast kwam ook Dion Graus voorbij. Het PVV-kamerlid lag onder vuur vanwege onduidelijkheid over zijn woonplaats.

Wanneer Even tot hier precies terugkeert, is niet bekend. Het zal waarschijnlijk in september weer terugkeren op de zaterdagavond van NPO 1. Op onze website verscheen ook een recensie over het nieuwe programma. Deze is hier nogmaals terug te lezen.

Tijdens één aflevering speelde Heel Holland Bakt jurylid, Janny van der Heijde, een glansrol. In een zandbak beoordeelde zij een zandtaartje van de zoon van Jeroen. Zij speelde zichzelf heel overtuigend. Het filmpje met Janny in de hoofdrol is hieronder nogmaals te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=dfyEaOY8B9A

Foto: Wessel de Groot