Drie nietsvermoedende mensen krijgen 10.000 euro van Qmusic

Drie nietsvermoedende mensen krijgen 10.000 euro van Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Radiozender Qmusic start maandag met het radiospel De Uitverkorene. In het spel worden drie willekeurig mensen in Nederland gevolgd, die vervolgen 10.000 euro kunnen winnen.

Voor De Uitverkorene heeft Qmusic een gerenommeerde privé detective het land ingestuurd om drie mensen te selecteren op basis van een simpele goede daad. Zij zijn De Uitverkorenen en hebben dus gewonnen zonder ergens aan mee te spelen.

Vanaf maandag 6 mei geven dj's van Qmusic elke dag hints op de radio en online. Dit kan gaan om woonplaats, hobby's of wat voor schoenen De Uitverkorene van die week draagt.* Als de Uitverkorene zichzelf herkent, hoeft hij alleen maar de gezichtsscan in de Qmusic app te doen.

Op basis van geavanceerde gezichtsherkenning weet de app dan of het de juiste persoon is. Als het een match is, wordt De Uitverkorene teruggebeld door een dj en ontvangt hij of zij 10.000 euro.

De Uitverkorene heeft na de eerste hint vijf dagen de tijd om zich te melden, want de week erop begint Qmusic weer met een nieuwe Uitverkorene. Het spel wordt in totaal drie keer gespeeld.