Daniel is De Uitverkorene en krijgt 10.000 euro

Daniel is De Uitverkorene en krijgt 10.000 euro

Geschreven door Pieter Jongsma

De eerste Uitverkorne van het radiospel van Qmusic heeft al na één dag gemeld. Bij Mattie en Marieke werd bekend dat Daniel uit Etten-Leur De Uitverkorene is en 10.000 euro ontvangt.

"Holy shit, dat komt goed uit zeg! Ik ben net twee weken geleden opnieuw vader geworden. Wat top!", was de eerste reactie van Daniel. Maandagochtend begon Qmusic met de tweede editie van het radiospel, waarbij een nietsvermoedende Nederlander 'De Uitverkorene' is en dus 10.000 euro wint zonder een lot te kopen.

De Uitverkorene is random geselecteerd door een gecertificeerd recherchebureau op basis van een simpele goede daad. Zonder een lot te kopen had Daniel dus al de prijs op zak.

Op de radio zijn hints gegeven over de identiteit van De Uitverkorene. Zo bleek dat Daniel aan hardlopen doet en in het bezit is van een rijbewijs. Hij herkende zichzelf in de hints, deed de gezichtsscan in de app en kreeg vanochtend van Mattie en Marieke te horen dat hij inderdaad De Uitverkorene was.

Aanstaande maandag start Qmusic met een nieuwe Uitverkorene. In totaal wordt het spel drie keer gespeeld. Daniel is vanmiddag te gast bij Domien Verschuuren in de middagshow op Qmusic.