Paul Pakt Uit bereikt weer 1 miljoen mensen

Paul Pakt Uit bereikt weer 1 miljoen mensen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond zaten er weer meer dan één miljoen mensen klaar voor Paul Pakt Uit. Paul de Leeuw besteedde onder andere aandacht aan Dodenherdenking. Er kwamen allerlei verhalen uit het publiek die de kijker wist te raken. Dat was onder meer te lezen op Twitter. Het werd een bijzondere aflevering met af en toe een traan, maar ook met een lach.

Direct na het Journaal van 20.30 uur, zaten er weer 1,4 miljoen kijkers klaar voor Ik Vertrek. Rond 20.55 uur zond AVROTROS weer een nieuwe aflevering uit. De aflevering werd weer uitvoerig besproken op social media. Met deze kijkcijfers staat Ik Vertrek op plek drie in het kijkcijferoverzicht.

Kees en Co wist even na 20.00 uur 936.000 mensen te bereiken. Later op de avond van RTL 4, was de TV Kantine toe aan aflevering zes. Onder andere Ilse Warringa en Elise Schaap waren weer te zien. In totaal keken er rond de klok van 22.00 uur zeker 1,0 miljoen mensen. Zij zagen onder andere een persiflage op de talkshow M en op Beste Zangers.

SBS6 stond er weer bij en keek ernaar. De Gordon tegen Dino show werd bekeken door 347.000 kijkers. Daarna keken er ook nog 413.000 mensen naar Komt een man bij de dokter. Later liepen de kijkcijfers weer voorzichtig op. Hart van Nederland en Shownieuws wisten nog 634.000 en 628.000 kijkers te bereiken.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: William Rutten