Paul de Leeuw start met nieuwe zaterdagavondshow

Paul de Leeuw start met nieuwe zaterdagavondshow

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug met een zaterdagavondshow. Het nieuwe programma van de presentator heet Paul Pakt Uit. Hierin geeft Paul allerlei cadeaus weg op een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier. Alles voor het oog van een studiopubliek en met een negenkoppige huisband onder leiding van Stef de Hond.

Niet alleen vanuit de studio reikt Paul cadeaus uit, hij gaat ook het land in. Ook als dat betekent dat hij de nacht in moet. Niets lijkt te gek voor de presentator. Het is voor het eerst dat Paul weer met een eigen programma te zien is bij RTL 4. Twee weken geleden zat hij nog in de jury van Holland´s Got Talent.

Paul Pakt Uit is een anderhalf uur durende show die veel variatie biedt. Paul voelt zich weer als een vis in het water. Bij BNNVARA heeft de presentator meerdere zaterdagavondshows gemaakt zoals Mooi! Weer De Leeuw. Hierin werden ook vaak mensen uit het publiek op een bijzondere manier verrast. ´Mensen blij maken met een klein gebaar, een cadeautje, een liedje of een artiest. Kortom: in Paul Pakt Uit ben ik een blije eikel’, aldus de presentator.

Het nieuwe programma is echt een programma voor het hele gezin. Peter van der Vorst, Directeur Content & Marketing van RTL: ‘Paul de Leeuw heeft als maker het grote talent om de harten van jong en oud te raken. Als er één programma is waarvoor je met het hele gezin op de bank kruipt, dan is het wel Paul Pakt Uit, een echte feelgoodshow met een knipoog. Precies het familiegevoel van RTL 4’.

Niet alleen Paul Pakt Uit is nieuw. De hele zaterdagavond is compleet vernieuwd. Om 20.00 uur start het nieuwe seizoen van Kees & Co. Daarna neemt Paul, het vanaf 20.30 uur over. Rond de klok van 22.00 uur start het tiende seizoen van de TV Kantine.

'Paul Pakt Uit' wordt geproduceerd door MediaLane.

Paul Pakt Uit is iedere zaterdagavond vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: VARA / John Kramer