Merel Westrik is nieuwe side kick in Zomer met Art

Merel Westrik is nieuwe side kick in Zomer met Art

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

RTL Nieuwslezeres Merel Westrik is de derde sidekick voor Art Rooijakkers in Zomer met Art. Dat maakte de presentator vrijdagavond bekend aan het einde van de aflevering. Zij volgt daarmee Ryanne van Dorst op. Zij was deze hele week naast Art te zien. Dat deed zij op geheel eigen wijze en weigerde soms aan tafel te zitten. Figuurlijk zat Art daardoor met zijn handen in het haar.

Merel is vooral bekend van het RTL Nieuws. Daarvoor presenteerde zij programma’s voor Wakker Nederland. Ook was zij te zien in Wie is de Mol? Volgende week zal zij de hele week naast Art te zien zijn, waar ze zich nu al op verheugd. Hoe dat precies uit zal gaan pakken is vanaf aanstaande maandag te zien. Dan gaat de talkshow van Art zijn derde week alweer in.

In de eerste week was Richard Groenendijk de sidekick. Hij nam de gesprekken van Art soms over en liep ook over hem heen. Er was niet echt een klik tussen de twee. De kijker weet de zomerse talkshow ook nog niet te vinden. Deze week keken er nog niet eens 200.000 kijkers. Zelfs Twan Huys deed het, in zijn tijd, nog beter.

Het mooie weer van de afgelopen dagen mag geen excuus heten. De mensen die wel naar binnen gaan rond de klok van 22.30 uur kijken liever naar Hart van Nederland (SBS6) of naar de talkshow van Jeroen Pauw (BNNVARA).

Zomer met Art is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: AVROTROS