Glennis Grace en Corry Konings treden op in Chantal’s Pyjama Party

Glennis Grace en Corry Konings treden op in Chantal’s Pyjama Party

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zangeressen Glennis Grace en Corry Konings gaan een optreden verzorgen in Chantal’s Pyjama Party. Dat maakte presentatrice Chantal Janzen woensdagochtend bekend bij Mattie en Marieke op Qmusic. Daarnaast zal de man, die de blauwe pyjama groot maakte ook komen. Het is niemand minder dan Peter-Jan Rens.

Chantal’s Pyjama Party is een feest waarbij veel gasten optreden die te gast zijn geweest in Chantal Blijft Slapen. Het populaire RTL 4 programma heeft sinds kort een nieuwe naam. Chantal Blijft Slapen is een naam van Talpa en mag daarom niet meer gebruikt worden door RTL. Het programma krijgt nu de titel Chantal’s Pyjama Party.

Daarnaast had Chantal nog een nieuwtje. De kaartverkoop van het pyjamafeestje gaat zo goed, dat er een tweede avond bij gekomen is. Op 15 november 2019 is er een tweede pyjamafeestje. Hierbij zullen onder andere zangeres Maan, rapper Lil’ Kleine en RTL-collega Tijl Beckand te zien zijn.

Onlangs maakte Chantal een soort spin-off van haar eigen programma. Chantal bleef niet meer slapen, Chantal Komt Werken. Hierbij ging Chantal langs bij de ‘gewone’ Nederlanders. Zo deed zij ervaring op in de bouw, bij de brandweer en bij een pretpark. Ook dat programma was een aardig succes voor de blonde presentatrice.

Chantal heeft nog meer programma’s voor de boeg. Zo keert het dansprogramma, Dancing WIth The Stars binnenkort weer terug. Daarnaast zal zij zich ook op gaan maken voor een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent. In het begin van het jaar zat zij naast Paul de Leeuw, die de plek van Gordon overnam in de jury van de talentenjacht.

Chantal’s Pyjama Party vindt plaats op 15 en 16 november 2019.

Foto: RTL/ William Rutten