Angela de Jong en Johan Derksen in Café Hendriks & Genee

Angela de Jong en Johan Derksen in Café Hendriks & Genee

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De spraakmakende AD-recensent Angela de Jong en voetbalanalist Johan Derksen zitten vanavond samen aan tafel in de laatste Café Hendriks & Genee om te praten over het afgelopen tv-seizoen. De Jong wilde alleen te gast zijn als zij aan tafel zou zitten met Derksen, onthulde Wilfred Genee.

In de laatste aflevering praten Hélène Hendriks en Wilfred Genee ook over de WK-finale van de Oranje Leeuwinnen. Met HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer kijken zij terug op de historische Oranje-wedstrijd tegen de Verenigde Staten.

Daarnaast zijn ook Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout van Luv' te gast. De muziekgroep, waar Patty Brard voorheen ook onderdeel van uitmaakte, verkocht in de jaren '70 miljoenen platen en wil nu met hun nieuwe single With him tonight de gouden tijden laten herleven.

Of Café Hendriks & Genee ondanks de tegenvallende kijkcijfers op de zondagavond een tweede seizoen krijgt, is op dit moment nog niet bekend. Genee zei eerder dat het huidige seizoen een test is en dat Talpa-baas John de Mol daarna wil kijken wat er aan de talkshow op Veronica verbetert kan worden.

De laatste Café Hendriks & Genee is vanavond om 22:00 uur te zien op Veronica.

Foto: Talpa / Wessel de Groot