Carlo's TV Café is terug van weggeweest

Carlo's TV Café is terug van weggeweest

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De zondagmiddagen zijn vanaf nu nooit meer hetzelfde. Na een zomerpauze is Carlo Boszhard weer terug. Dit seizoen openen de deuren van zijn TV Café langer. Nu is Carlo al vanaf 17.30 uur te zien, het oude vertrouwde tijdstip van Life 4 You. Dit is op zich al een mooie verbetering. Eindelijk is het weer tijd voor het ultieme zondagmiddag gevoel.

In de eerste aflevering heeft Carlo niemand minder dan Jamaï als co-host. Deze twee heren zijn enorm goed op elkaar ingespeeld. Aan Jamaï heeft Carlo dan ook een erg goede co-host. Naast showbizz nieuwtjes is er in dit seizoen ook volop ruimte voor de keuken. In Carlo's TV Café moet natuurlijk wel lekker gegeten worden. In de mooie ruime keuken staat Roberta weer te stralen. 

Naast showbizz en lekker eten is er in Carlo's TV Café ook volop muziek. Zo kwam de nieuwste boyband van Nederland, 4U, even langs voor een gezellig gesprek. Zij zitten sinds vrijdagavond in de nieuwste boyband. Zij wisten de talentenjacht, The Next Boy/Girl Band, te winnen. Nu zijn zij volop bezig om zichzelf te promoten buiten de talentenjacht.

Misdaadverslaggever John van de Heuvel zit alweer 26 jaar in het vak. Hij schoof aan bij Carlo en Jamaï om hierover te vertellen. Zo vertelde hij over zijn allereerste gebeurtenis over de misdaad. De gezelligheid die Carlo's TV Café uitstraalt is werkelijk ongekend. Het is zo fijn dat dit zondagmiddaggevoel weer terug is. Met een fijn gevoel die zondagavond in gaan, kan niet zonder Carlo's TV Café.

Ook had Carlo nog een leuk nieuwtje voor de misdaadverslaggever. Hij wordt nagedaan door Carlo in de TV Kantine. Op de foto lijkt Carlo als twee druppels water op John. Dat zal hoe dan ook weer hilarisch gaan worden. Langzaam maar zeker worden er steeds meer namen bekend gemaakt van BN-ers die in de TV Kantine zullen verschijnen. John kan aan dit rijtje worden toegevoegd.

Wat nieuws is aan dit seizoen is dat het RTL Nieuws van 18.00 uur nu live in de uitzending zit. Presentatrice Sanne had de eer om als eerste nieuwslezeres live het nieuws te vertellen met publiek. Volgens iemand die in het publiek zat vond Sanne het wel spannend. Maar dit is wel een leuke toevoeging. Ook voor het RTL Nieuws zelf is dit een keer wat anders. Als het aan Carlo ligt, dan mag het RTL Weer ook wel live in zijn TV Café. Wie weet gaat dit vanaf volgende week wel gebeuren.

Carlo's moeder Wil mag natuurlijk niet ontbreken. Wil is natuurlijk wel dé ontdekking van het vorige seizoen. In Wil wil wel moet Wil van alles ondernemen met haar zoon. Dit levert heel veel hilarische televisiemomenten op. De band die Carlo met zijn moeder heeft is ongekend. Wat die twee met elkaar hebben is zo mooi om te zien. Carlo heeft er goed aangedaan om zijn moeder bij zijn TV Café te betrekken.

In de eerste Wil wil wel nam Carlo zijn moeder mee naar het Televizierringgala. Hier mocht Wil de BN-ers interviewen. Hier had Wil alles behalve zin in, maar toch deed ze het maar mooi. Aan moeder Wil heeft Carlo een goede. Het is echt een hele leuke toevoeging aan dit leukste zondagmiddag programma. Wil moet hoe dan ook blijven.

Zanger Frans Bauer kwam ook nog even voorbij. De zanger en presentator kwam langs om zijn nieuwe single te laten horen. Het is fijn dat er in programma's zoals Carlo's TV Café nog ruimte is voor Nederlandse talige muziek. Niet iedereen zal deze muziek kunnen waarderen, maar de artiest zelf is natuurlijk met elke publiciteit ontzettend blij. Nu ben ik zelf geen Frans Bauer fan, maar gelukkig kon het publiek dit optreden wel waarderen en daar gaat het uiteindelijk om.

Naast zingen mocht Frans ook nog een spelletje spelen. Net als in het eerste seizoen mag de BN-er een spel spelen. Dit keer was het de beurt aan Frans om een spel te spelen. Maar er lag meteen een grote druk op de schouders van Frans. Wanneer hij het spel goed speelt, krijgt het publiek een fantastische prijs. Gelukkig bleef Frans er heel nuchter onder. Frans ging helemaal los! Hij wilde koste wat kost dat het publiek met volle handen naar huis ging. Nou dat is meer dan gelukt hoor! Wat een topper is die Frans toch ook hé?! Dankzij Frans heeft het publiek fantastische prijzen gewonnen.

Het half uurtje extra is Carlo meer dan gegund. In de recensie schreef ik al dat Carlo's TV Café te kort was. Van 18.15 uur tot 19.20 uur is te kort. Maar nu heeft Carlo er een half uur bijgekregen. Nu komt het zondagmiddag gevoel nog beter aan bij de kijker. Volgens mij hebben de kijkers dit wel een beetje gemist. De afgelopen weken zond RTL 4 al een soort voorproefje uit in het beste van Wil wil wel.

Een deel van de cast van Centraal Medisch Centrum (CMC) schoof ook nog even aan. Deze ziekenhuis serie is nu al twee weken te zien op de zondagavond van RTL 4, direct na Miljoenenjacht. Wekelijks keken er toch meer dan één miljoen naar deze nieuwe ziekenhuisserie.

Onder andere Kevin Hassing kwam langs om over CMC te praten. Kevin speelt een dokter, iets waar hij al ervaring mee heeft. Zo speelde Kevin ook in GTST een rol van dokter Ron. Hij kreeg een relatie met Edwin. Maar op datzelfde moment heerste er een dodelijk virus in Meerdijk. Hieraan overleden zowel Ron als Edwin. In Carlo's TV Café werden de eerste beelden getoond van de derde aflevering van CMC, die zondagavond om 21.30 uur te zien is bij RTL 4.

Het is fijn dat Carlo's TV Café weer te zien is op de zondagmiddag. Eindelijk, want het waren wel een beetje saaie zondagen zonder Carlo. Wel blijft het jammer dat Irene Moors niet naast Carlo schittert, maar toch is dit programma zelf ook een groot succes.

Het weekend sluit je nu weer in stijl af met Carlo's TV Café!
Carlo welkom terug op de zondagmiddag! 

Volgende week zondagmiddag is Carlo's TV Café natuurlijk weer te zien. Dan zal Carlo hulp krijgen van Angela Groothuizen.

Carlo's TV Café is iedere zondagmiddag geopend van 17.30 uur en te zien bij RTL 4.

Bekijk Carlo's TV Café terug via TVblik.