Streamen of skippen: ‘Politici niet opgewassen tegen Bram Krikke in Videoland-serie’
Bron: Videoland / Mike Vlietstra

Streamen of skippen: ‘Politici niet opgewassen tegen Bram Krikke in Videoland-serie’

Geschreven door Daniël Schalk

Het aanbod van streamingdiensten groeit met de dag. Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle vertelt Showbizznetwork.nl je elke week welke nieuwe films en series je zeker moét streamen en welke je gerust kan skippen. Vandaag bespreekt Daniël De Grote Bram Krikke Show.

Met frisse - al dan niet gespeelde - tegenzin duikt radio-dj Bram Krikke voor RTL’s Videoland in de wereld van de politiek. Op geheel eigen wijze doet Bram verslag van de naderende Tweede Kamerverkiezingen. Na de Videoland-serie De Kelder van Krikke, waarin Bram de televisiewereld verkende, ontpopt Bram zich nu in De Grote Bram Krikke Show tot een ware politiek verslaggever.

Politici staan nu al te springen om een rol in De Grote Bram Krikke Show, al is het alleen maar om een foto van Bram te maken in een sketch van Het Perfecte Plaatje. De Grote Bram Krikke Show lijkt deze verkiezingen dé plek voor politici om jongeren te bereiken, dus ik twijfel er dan ook niet aan dat Bram zijn missie slaagt om demissionair premier Mark Rutte te interviewen. Bram is nu druk bezig met zijn toneelstukje om bij de leider van de VVD te komen, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat Bram een telefoontje krijgt van Rutte himself om langs te komen in Het Torentje.

De Grote Bram Krikke Show is een heerlijk initiatief om politiek interessant te maken voor jongeren en is daarnaast het beste dat Bram tot nu toe heeft gemaakt. Het programma is een perfecte combinatie tussen zijn vroegere YouTube-serie Bram in de Buurt en zijn sketches op Instagram. Je ziet politici op een manier zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien, want niemand is opgewassen tegen de ongeregeldheden van Bram Krikke. De Grote Bram Krikke Show is zeker een kijk-tip!

Meer kijktips? Word lid van onze Facebook-groep Serielovers NL!