SBS6 geeft Martien Meiland nog een tv-programma

SBS6 geeft Martien Meiland nog een tv-programma

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Na het succes van de realityserie Chateau Meiland gaat Martien Meiland voor SBS6 een eigen tv-programma presenteren. Eind deze maand starten de opnames van Cash Or Trash, zo onthult de ontdekking van het afgelopen televisieseizoen in een interview in weekblad Weekend.

Waar Cash Or Trash over gaat, wil de realityster niet zeggen. “Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren”, zegt Martien, die op 26 augustus ook terugkeert met het tweede seizoen van Chateau Meiland.

Het nieuwe programma is komend najaar al te zien op John de Mol’s familiezender SBS6 en wordt volgens Martien ‘hartstikke leuk’. “Daarvan ben ik overtuigd”, aldus de oud-deelnemer van de NPO 1-show Ik Vertrek, die met Chateau Meiland ook in de race is voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2019.

In Duitsland is er een gelijknamig programma op televisie, waarin experts de waarde van verborgen erfgoedstukken schatten. Het programma lijkt veel op Tussen Kunst & Kitsch, waarin mensen ook hun oude spullen kunnen laten taxeren door experts. Tussen Kunst & Kitsch is al sinds 1984 te zien op NPO 1.

Wanneer Cash Or Trash te zien is, is niet bekend. Chateau Meiland is vanaf 26 augustus terug op SBS6. Je kunt Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Foto: Talpa / Tom van Hattum