Roy Donders en Berdien Stenberg laatste deelnemers Expeditie Robinson

Roy Donders en Berdien Stenberg laatste deelnemers Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Roy Donders en Berdien Stenberg zijn de laatste deelnemers van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens de persdag van het programma.

In het speciaal ingerichte Expeditie Robinson Museum werden Roy Donders (stylist) en Berdien Stenberg (fluitiste) onthuld en toegevoegd als laatste Expeditieleden van het nieuwe seizoen. Afgelopen weekend werd dat Thomas Berge en Kim Kötter, Tim Coronel en Akwasi ook te zien zijn.

Eerder maakte RTL bekend dat Fien Vermeulen, Eva Koreman, Rijkhofman, Hugo Kennis, Eva Cleven, Yvette Broch, Anita Heilker, Jaap van Deurzen, Frank van der Lende, Rob Geus, Dionne Slagter en Kalvijn meedoen aan Expeditie Robinson. 

Het populaire tv-programma verhuist komend seizoen van RTL5 naar RTL4, waar het een plekje krijgt op de zondagavond. RTL4 gaat met Expeditie Robinson de strijd aan met John de Mol’s SBS6, die op de zondagavond de vroegere RTL4-hit Miljoenenjacht met zijn zus Linda de Mol gaat uitzenden.

De presentatie van Expeditie Robinson is dit seizoen in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, die dit seizoen het stokje overneemt van Dennis Weening. Na de uitzending blikt Luuk Ikink samen met de afvallers en oud-deelnemers in Eilandpraat, dat wel op RTL5 te zien blijft, terug op de aflevering.

Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv

Foto: Martijn van Gelder