Laatste seizoen van de Familie Kruys van start

Laatste seizoen van de Familie Kruys van start

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het allerlaatste project van Linda de Mol bij RTL 4 is een feit. Vanavond start het laatste seizoen van de populaire serie, Familie Kruys. In deze serie is Linda te zien als hoofdpersonage Bette. Zij is styliste van de bekende Nederlanders en heeft haar leven aardig op de rit. Alhoewel, soms is het één grote chaos.

De laatste aflevering van het vorige seizoen eindigde met een enorme cliffhanger. Ruxandra (Elise Schaap) beviel van een dochtertje. Alleen de kersverse vader, Thomas (Hans Dagelet), kreeg op dat moment een hartaanval. Hoe zich dat verder zal ontwikkelen, is nog maar even de vraag.

Na het laatste seizoen zal Linda niet meer bij RTL te zien zijn. Eerder dit jaar maakte zij een overstap van RTL naar Talpa. Aanstaande zaterdag is zij daar voor het eerst te zien. Dan start om 20.00 uur een nieuw seizoen van Ik hou van Holland. Zondag staat de terugkeer van Miljoenenjacht op het programma. Zal Linda dan de redder van het weekend van SBS6 zijn?

RTL 4 heeft vanavond een compleet nieuwe zondagavond. Om 20.00 uur start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Het programma is verhuisd van RTL 5 naar RTL 4. Volgende week staat het rechtstreeks tegenover Miljoenenjacht van Linda. Dat wordt nog een flinke expeditie om dat te overleven.

Er wordt natuurlijk weer nagepraat over de eerste aflevering van Expeditie Robinson. Daarvoor moet je als kijker wel even zappen naar RTL 5. Daar start om 21.30 uur de talkshow Eiland praat met Luuk Ikink. Of de kijker dat ook daadwerkelijk, massaal, gaat doen, is nog maar even afwachten.

De vernieuwde zondagavond van RTL 4 ziet er als volgt uit:

Expeditie Robinson om 20.00 uur.
Familie Kruys om 21.30 uur.

Foto: Roy Beusker