Laatste seizoen Divorce eerder te zien op Videoland

Laatste seizoen Divorce eerder te zien op Videoland

Geschreven door Daniël Schalk

Het vierde en tevens laatste seizoen van de RTL4-serie Divorce is vanaf 8 december exclusief vooruit te kijken voor abonnees van Videoland, een maand eerder dan op televisie. Ongeveer een maand later, op zondag 3 januari 2016, wordt het laatste seizoen uitgezonden op familiezender RTL4.

Na bijna een jaar zijn Boudewijn, gespeeld door Jeroen Spitzenberger, Joris, gespeeld door Waldermar Torenstra, en David, gespeeld door Dirk Zeelenberg, eindelijk weer terug. Aan het einde van het derde seizoen van Divorce bleven de drie mannen behoorlijk gehavend achter.

“Keert Joyce nog terug uit Griekenland met Joris’ kinderen? Komt Boudewijn toch nog samen met zijn Sophie? Sluiten David en Tamar vrede? Deze en andere vragen worden beantwoord in het vierde seizoen van de succesvolle dramaserie”, laat de familiezender weten over het nieuwe seizoen.

In het nieuwe seizoen maken ook twee nieuwe vrouwen hun opwachting in de serie. Karina Smulders, bekend van onder andere Bride Flight en Familie Kruys, en Sandra Mattie, bekend van onder andere De Fractie en De Verbouwing, spelen een rol in het laatste seizoen van Divorce.

Alle 12 afleveringen van het vierde en laatste seizoen van de succesvolle RTL4-serie zijn vanaf dinsdag 8 december, naast alle afleveringen van seizoen één tot en met seizoen drie, te zien op Videoland. Op zondag 3 januari begint het allerlaatste seizoen van de dramaserie op televisie.

Bekijk Divorce op TVblik.nl/divorce