Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in musical Anastasia

Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in musical Anastasia

Geschreven door Pieter Jongsma

Liz Snoijink krijgt een hoofdrol in de musical Anastasia, ze is vanaf november naast Gerrie van der Klei te zien in de nieuwe Broadway Musical. Liz Snoijink studeerde in 1979 af van de Toneelacademie Maastricht.

Zij speelde in vele toneelstukken bij Toneelgroep Theater van Shakespeare tot Pinter en enkele seizoenen bij Katrijn Producties in diverse komedies.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “We zijn ontzettend trots dat we vandaag kunnen bekendmaken dat Liz Snoijink ook de rol van Keizerin-moeder Maria Fjodorovna gaat spelen."

"Haar brede ervaring op het gebied van tv, film en theater, gecombineerd met haar koninklijke uitstraling maakt Liz uitermate geschikt voor de rol van Keizerin-moeder. De talentvolle cast van ANASTASIA is nu compleet. We zijn klaar voor de première van Anastasia komende zondag in het AFAS Circustheater!”

ANASTASIA ging in 2017 in première op Broadway. De voorstelling werd gemaakt door een award-winnend creatief team van Broadway grootheden, waaronder Tony Award winnaars Terrence McNally (script), Stephen Flaherty (muziek) en Lynn Ahrens (liedteksten).

Foto: Stage Entertainment