André van Duin maakt kans op een Televizier-Ster

André van Duin maakt kans op een Televizier-Ster

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator André van Duin is één van de drie genomineerden voor een Televizier-Ster. Dat nieuws werd woensdagavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. De 72-jarige presentator boekte succes met programma’s als Heel Holland Bakt, De Nieuwe Lekkerbek en Smaakt Naar Meer. Onlangs maakte hij ook het programma, Denkend aan Holland, met Janny van der Heijden.

In Heel Holland Bakt leeft André enorm mee met de thuisbakkers. Daarnaast kan hij niet laten om af en toe een geintje uit te halen met Janny. Het populaire bakprogramma van Max zal later dit jaar weer te zien zijn.

Naast André zijn er nog twee genomineerden. Beau van Erven Dorens maakt ook kans op de Televizier-Ster. Momenteel is de presentator iedere werkdag te zien in de talkshow Beau. De kijkcijfers voor de talkshow vallen behoorlijk tegen. Hij is in ieder geval nog tot januari te zien. Dan neemt zijn nieuwe collega, Eva Jinek, de late avond van RTL 4 over.

De derde en laatste nominatie is voor Arjen Lubach. Hij maakte het programma Zondag met Luback met veel succes. Zijn video naar aanleiding van een uitspraak van de Amerikaanse president Trump ging het hele internet over. De president gaf aan ‘America First, waarop Luback met ‘The Netherlands second’ kwam.

Op woensdag 9 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Je kunt Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Foto: MAX/ Roland J. Reinders