Isa Hoes en Barry Atsma in nieuwe jeugdfilm
Bron: Pixabay

Isa Hoes en Barry Atsma in nieuwe jeugdfilm

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Isa Hoes en Barry Atsma zijn te zien in de nieuwe jeugdfilm Engel gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. Zo maakte producent Incredible Film en distributeur Just Film Distribution bekend. 

Engel vertelt het verhaal van het verlegen 11-jarige meisje Engel die op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. Niemand minder dan Isa Hoes, die tevens als creatief producent optreedt, en Barry Atsma spelen de ouders van Engel, een rol van de innemende Liz Vergeer.

Isa Hoes over ENGEL: “Als ik iets mocht wensen, dan zou Engel – geschreven door Vlinder en mij – tot leven komen in een magische film, dan zou ik heel graag met Barry Atsma haar mama en papa spelen en dan zou Dennis Bots de regie op zich nemen en weet je, deze wensen zijn al uitgekomen met een fantastische Liz Vergeer als Engel. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! Eerst als schrijfster, dadelijk als actrice maar nu ook als creative producer. We zijn met een geweldig team bezig en bijna rond met net zo’n geweldige cast.”