Tina de Bruin vervangt Chantal Janzen in Kees & Co

Tina de Bruin vervangt Chantal Janzen in Kees & Co

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Tina de Bruin maakt haar opwachting in de comedyserie Kees & Co. Dat nieuws werd donderdag bekend gemaakt. Tina neemt de rol van Coosje over van Chantal Janzen. Zij gaf aan dat zij het te druk heeft met andere werkzaamheden. Wel is Chantal nog genomineerd voor een Televizier Ster voor beste actrice.

In Kees & Co draait het allemaal om het leven van Kees (een rol van Simone Kleinsma). Zij keerde na jaren terug naar Nederland. Eenmaal in Nederland kwam ze erachter dat haar zoon Rudy (Tibor Lukács) ook in haar huis woont. Hij kwam niet alleen, maar nam zijn nieuwe vrouw Coosje en haar twee kinderen mee.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, bleek Coosje ook nog eens hoogzwanger te zijn. Een paar weken laten werd het kleinkind van Kees geboren. De chaos is helemaal compleet en het leven van Kees loopt volledig uit de hand. Gelukkig maakt Kees ook leuke dingen mee. Er valt gelukkig een hoop te lachen.

Daarnaast kan Kees altijd haar hart luchten bij haar buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom). Zij was dolgelukkig om Kees na jaren weer te zien. De twee konden het meteen weer goed met elkaar vinden.

Het nieuwe seizoen van Kees & Co zal waarschijnlijk volgend jaar te zien zijn bij RTL 4. Of er verder nog meer castleden bij gaan komen is nog niet bekend gemaakt. Tina is overigens geen onbekende actrice. Zo was ze al eens te zien in Dokter Tinus en in de Familie Kruys. Zij was ook één van de Foute Vriendinnen (RTL 5). Naast haar was ook Ilse Warringa te zien.

Foto: Valentina Vos