RTL schrapt slecht scorende dinsdagavond

RTL schrapt slecht scorende dinsdagavond

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL schrapt de programma's Ver van Huis en Het Spijt Me. De programma's zetten al weken slechte scores neer. Het Spijt Me startte op de woensdagavond met 500.000 kijkers, waarvan er nog slechts 321.000 over waren afgelopen dinsdag.

Afgelopen dinsdag trok Het Spijt Me slechts 321.000 kijkers. Ver van Huis dat meteen na GTST start moet het ook toen met slecht 329.000 kijkers. RTL heeft daarom besloten de afleveringen van Verslaafd en de Sleutel twee weken eerder dan gepland uit te zenden.

De reeks van Het Spijt Me is verder te volgen via Videoland. "Sommige titels scoren beter dan andere. We hebben op dinsdag de mogelijkheid om eerder te beginnen met Verslaafd en De Sleutel, dus daar doen we de kijkers graag een plezier mee”, laat Peter van der Vorst weten.

Ewout Genemans, Peter van de Vorst en Beau van Erven Dorens nemen vanaf dinsdag de nieuwe dinsdagavond voor hun rekening. Ewout en Peter presenteren afwisselend Verslaafd. Beau start met het nieuwe programma De Sleutel waarin in hij daklozen helpt aan onderkomen.