Paul de Leeuw is terug op de zaterdagavond

Paul de Leeuw is terug op de zaterdagavond

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Na weken van dansende Bekende Nederlanders op de zaterdagavond, is het tijd voor iets anders. Presentator Paul de Leeuw is terug met zijn nieuwe show, Paul’s nummer 1 show. In dit komische spelprogramma ontvangt hij iedere week drie mensen die allemaal op een geheel eigen wijze ergens nummer 1 in zijn.

Het zorgt voor een goede mix van mensen. Deze drie mensen spelen een soort quiz tegenover elkaar. In een promo, die te zien is op RTL 4, blijkt dat Loretta Schrijver een rol heeft gekregen. Langzaam maar zeker lijkt Loretta meer te doen dan alleen Koffietijd.

Na verschillende rondes komt er één winnaar uit de bus. Deze finalist strijdt vervolgens voor een prijs voor iemand in het publiek. Het wordt hoe dan ook een gezellige boel vol muziek en de nodige humor.

Na anderhalf uur lachen is het tijd voor een ander soort quiz. Robert ten Brink staat de trappelen met een nieuw seizoen van Bankgiro Miljonairs. In het nieuwe seizoen stelt Robert weer allerlei vragen aan de kandidaten. Na vijftien vragen goed te hebben beantwoord maakt de kandidaat kans op één miljoen euro.

Dat lijkt heel makkelijk, maar de vragen zijn soms lastig. Gelukkig zijn er drie hulplijnen die ingezet kunnen worden. Zo kan de kandidaat het publiek om hulp vragen. Er kunnen ook twee foute antwoorden weggehaald worden en er kan iemand thuis gebeld worden. Allemaal in de hoop op een goed antwoord.

Paul’s nummer 1 show is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.
Bankgiro Miljonairs is iedere zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL / William Rutten