Rijmend De Week Uit 2019: #1 Geluk(kiger) dan (n)ooit?!

Rijmend De Week Uit 2019: #1 Geluk(kiger) dan (n)ooit?!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Dit jaar heeft Showbizznetwork gekozen voor mij, Showbizz Piet. Iemand die er altijd is, maar je vrijwel nooit ziet. Ik hoor, lees en merk alles van iedereen. Dat merk je echt meteen. Ik probeer van het nieuws van de week een rijm te maken. Dat kan ik wel schreeuwen van de daken. Maar dat doe ik natuurlijk niet. Ik ben tenslotte geen schreeuw, maar een Showbizz Piet.

Wat ik nu toch weer allemaal lees en hoor. In Spanje zeggen wij heel makkelijk ‘en door’. Maar ga daar maar eens goed over nadenken. Wat je elkaar toch moet schenken? Ik een persbericht melden over een privézaak. Die is meteen hartstikke raak! Zelf in Spanje komt het nieuws keihard binnen. Zelf Sinterklaas zat even zonder zinnen.

André Hazes heeft een andere vrouw. Nu staat Monique figuurlijk in de kou. Zij is woedend en zit vol verdriet. Dat is wat iedereen volgens mij ook wel ziet. Nu heeft hij nota bene met de host van RTL Boulevard. Dat is wel een groot gevaar. Zij is geen onbekende in Nederland. Dus daar is wel even meer aan de hand.

De Zwakste Schakel presenteren kan ze heel erg goed. Daarbij is zij allesbehalve zoet. Stiekem geniet ik daar wel een beetje van. Want ja, naast showbizz Piet, ben ik ook gewoon een man. Heel Nederland staat volledig op zijn kop. Helaas is het geen slechte mop. Voor Monique is het allemaal heel vervelend en naar. Voor haar is de relatie met de zanger meer dan klaar.

Liefde hangt nu wel in de lucht. Dat zeg ik nu met een diepe zucht. Ik gun ieder zijn geluk in het leven. Want met liefde kun je mooie dingen beleven. Laat ik hopen dat ze er allemaal goed uitkomen. Dat zijn toch mooie dromen. Onwijs veel liefde en geluk. Mijn eerste rijm kan nu al niet meer stuk.

De komende weken houd ik alles in de gaten. Dan ben ik werkelijk in alle staten. Het showbizz nieuws volg ik op de voet. Ik probeer het iedere week weer mierzoet. Mijn kleur is niet belangrijk. Want eerlijk gezegd is dat allemaal maar een hoop gezeik. Iedereen alvast een fijne pakjesavond met elkaar. Dat is en blijft voor mij het mooiste gebaar.

Tot volgende week!