Sandra Mattie heeft rol in Goede Tijden, Slechte Tijden

Sandra Mattie heeft rol in Goede Tijden, Slechte Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers

De soapserie van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), heeft een nieuwe inwoonster. Actrice Sandra Mattie neemt de rol van Eva Sas op zich. Eva was maandagavond voor het eerst te zien in Meerdijk. Zij kwam in contact met Janine (Caroline de Bruijn). Beide vrouwen hebben te maken met borstkanker.

Het lijkt er sterk op dat de twee vriendschap gaan sluiten. De twee krijgen een bijzondere band met elkaar. Maandag kreeg Janine te horen dat er verdachte plekjes bij haar lever zijn gevonden. Dat zorgde een shock voor zowel haar als haar familie. Ludo (Erik de Vogel) wilde zijn ex-vrouw bij staan, maar zij wees hem af.

Sandra is geen onbekende in series. Zo speelde zij al eens in SpangaS en Divorce. Voor hoelang zij nu in Meerdijk te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Langzaam maar zeker is er een verandering zichtbaar in Meerdijk. Volgens Peter van der Vorst moet de soapserie meer basic worden. De kijker moet zich kunnen herkennen met de personages. Dat heeft er mede toe geleid dat Britt Scholte en Floris Bosma de soapserie moesten verlaten. Er waren te veel jonge acteurs in de soap en dat beeld moest veranderen.

Binnenkort komen Wilbert Gieske (Robert) en Cas Jansen (Julian) weer terug naar Meerdijk. Voor hoelang zij terugkeren naar Meerdijk, is nog niet bekend gemaakt. De kans is aanwezig dat Katja Schuurman (Jessica in GTST) ook terug gaat keren. Dit is overigens nog niet officieel bevestigd.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL