Rijmend De Week Uit 2019: #4 Zappen is zinloos!

Rijmend De Week Uit 2019: #4 Zappen is zinloos!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

December staat nu echt letterlijk voor de deur. Dat is heel goed voor mijn humeur. Ik word vrolijk van de feestelijkste maand van het jaar. Iedereen een mooi cadeau, dat is en blijft een prachtig gebaar. Het wordt nog wel een drukke week, maar Sinterklaas laat niemand in de steek. Snel over tot de orde van de dag. Want wat ik deze week toch allemaal weer zag…

Ik moest even denken; wie is Jack Spijkerman? Een presentator die er wat van kan. Natuurlijk ken ik hem nog wel van lang geleden. Lachen gieren brullen is wat hij én zijn team vaak deden. Er komt een speciale aflevering in de zendtijd van De Wereld Draait Door. Allemaal Pieten zongen ‘zappen is zinloos’ in koor.

Het bekende spel Lingo is een kleine hit. Want die Jan Versteegh doet dat met lekker veel pit. Nu komen er afleveringen van Bekende mensen. Die hebben allemaal weer wat te wensen. Alleen wordt dat niet uitgezonden. In plaats daarvan zie ik een special van lachen om home video’s met grappige honden? Ik snap werkelijk niets van SBS6. Liever eet ik dan maar een zure bes.

The Villa stopt per direct en verdwijnt van de buis. Nu wordt het weer lekker rustig bij ons in huis. Ik vond het werkelijk wagelijk om naar te kijken. Maar sommige van mijn collega’s konden het niet over hun hart strijken. Zij keken wel stiekem af en toe. Ik kan er niet meer tegen, want ik word moe. Het zijn lange dagen met veel cadeaus in schoen. Nu The Villa stopt, bespaart RTL weer wat poen?!

Nou Wie is de Mol? krijgt een nieuw seizoen. Ik wil niet kijken, ik wil zelf meedoen. Maar de kandidaten zijn nu al bekend. Zo doet Buddy Vedder mee, zo’n fijne vent. Anita Witzier van het bekende Memories doet ook mee. Dat vind ik zo’n fijne vrouw op tv. Leonie ter Baak is ook van de partij. Daarvan word ik stiekem ook wel een beetje blij.

Het logo van het Eurovisie Songfestival is bekend. Het is zo ontzettend mooi; ik raak er al aan gewend. Volgend jaar is het grootste muziekevenement in Nederland. Dan is er heel veel aan de hand. Een muziekfeest voor u en voor mij. Dat maakt werkelijk iedereen in Nederland ontzettend blij. Alleen wie vertegenwoordigt Nederland volgend jaar? Over zes maanden is het alweer klaar. Nu nog niet aan denken, ik ga snel verder met cadeaus schenken.

Tot volgende week!