Amber Kortzorg nieuwe presentator Kassa

Amber Kortzorg nieuwe presentator Kassa

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Amber Kortzorg is de nieuwe presentator van Kassa. Vanaf januari 2020 volgt ze Brecht van Hulten op, die het programma de afgelopen negen jaar presenteerde.

Ook het vaste programma-onderdeel De Kassa Belbus krijgt vanaf januari een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa neemt het stokje over van Renze Klamer.

Amber Kortzorg is sinds 2017 in Kassa te zien als presentator van De Belbus. Begin 2019 nam ze een aantal maanden de presentatie van het studioprogramma voor haar rekening.

Vanaf het nieuwe jaar wordt ze het vaste gezicht van het programma. Amber: "Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's. Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen."

Sahil is een nieuw gezicht voor de vaste Kassa-kijker, maar zijn rol als presentator van de Belbus is hem op het lijf geschreven. Sahil: "Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!"

Foto: Annemieke van der Togt