Brecht van Hulten keert terug bij Kassa

Brecht van Hulten keert terug bij Kassa

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor presentatrice Brecht van Hulten. Zij zal volgende week weer het consumentenprogramma Kassa gaan presenteren. Dat maakte Amber Kortzorg zaterdagavond live bekend in de uitzending. Amber presenteert nu al een aantal weken Kassa. Zij verving Brecht omdat zij door een hersenschudding het consumentenprogramma niet kon presenteren.

Amber zelf is vooral bekend van de Belbus. Dit is één van de vaste rubrieken van Kassa. In de Belbus hielp Amber gedupeerde consumenten. Niets was haar te gek en ze ging vaak tot het uiterste om het gelijk van de consument te krijgen. Maar doordat zij wekenlang Kassa presenteerde, moest er een vervanger voor Amber gezocht worden.

De Belbus kreeg (tijdelijk) een nieuwe bestuurder. Presentator Renze Klamer nam deze taak op zich. Hij presenteert iedere werkdag de talkshow, Na het nieuws op een themakanaal van de NPO. Daarnaast reed hij ook rond met de Belbus. Of hij de Belbus zal blijven besturen is nog niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat Amber deze taak weer op zich zal gaan nemen.

Kassa is iedere zaterdagavond om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: Lilian van Rooij