Programma's TV Lab eerst op internet

Programma's TV Lab eerst op internet

Geschreven door Pieter Jongsma

Van 12 tot en met 16 augustus staat Nederland 3 weer in het teken van vernieuwende programma’s. Voor het vijfde jaar op een rij presenteren de omroepen hun nieuwste programma-ideeën en mag de kijker bepalen welk format een plek op televisie verdient.

Vijf dagen lang zijn iedere avond van 21.30 tot 23.00 uur nieuwe programma’s te zien op Nederland 3: van een journalistieke ontdekkingstocht naar de invloed van de vrouwenborst tot bokser Arnold Vanderlyde die ruzies beslecht. Komt 's avonds kijken jou niet uit, dan doe je dat gewoon op een ander moment. Alle programma's zijn vooraf online beschikbaar.

TV Lab on demand
Alle programma's van TV Lab kun je vanaf maandag 12 augustus al on demand bekijken en beoordelen. Je hoeft dus niet te wachten tot het uitzendmoment op Nederland 3 om de nieuwe programma's te bewonderen. Natuurlijk zijn ook alle programma's gewoon op Nederland 3 te bekijken en achteraf op uitzendinggemist.nl.

Vijf jaar TV Lab
TV Lab heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle programma’s voortgebracht die een vervolg hebben gekregen, waaronder RamBam (VARA), De Tiende van Tijl (AVRO), Ze is van mij (VPRO), De Bubbel (BNN), Comedy at Work (De voorloper van de Dino Show, NTR), Comedy Corner (VARA), Libdub (NCRV), Op de bank (VARA), Upside down (EO). Dit najaar volgen nog R.U.B.E.N. (BNN) en De Pitch (BNN).

Daarnaast heeft TV Lab navolging gekregen in het buitenland. Dit jaar zijn ook in België, Duitsland, Slovenië en Frankrijk vanaf 12 augustus een week lang vernieuwende televisieprogramma’s te zien.