Nieuwe realityserie ‘De Scheetjes’ van start bij SBS6

Nieuwe realityserie ‘De Scheetjes’ van start bij SBS6

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Na het succes van Chateau Meiland komt SBS6 met een nieuwe realityserie. Onder de naam ‘De Scheetjes: bouwen op Bonaire’ hoopt de commerciële zender kijkers te bereiken. Hans en Karin wonen op het eiland en runnen daar een mini-golfbaan. Maar zij willen meer en hebben de nodige uitbreidingsplannen.

Een mooi moment om de cameraploeg van SBS6 mee te laten kijken. Het wordt een soortgelijk programma als dat van Martien Meiland en zijn gezin. Dat scoorde op de maandagavonden bijzonder goed. Dat er een derde seizoen van komt mag geen wonder heten. Hiermee lijkt SBS goud in handen te hebben.

Er is nog een vergelijking met Martien. Het koppel Hans en Karin deden ook mee aan het succesvolle programma Ik Vertrek. Dat programma is een vaste prik bij NPO 1. Eerst worden zij bekend bij de publieke omroep om vervolgens door te groeien naar de commerciëlen.

Of het ook gaat scoren is nog even de vraag. Op NPO 1 gaat het consumentenprogramma Radar weer van start. Dat is voor veel kijkers een vaste prik. Rond de klok van half negen is er op NPO 2 weer een nieuwe aflevering van De Slimste Mens te zien. Daar zitten ook altijd veel kijkers voor klaar.

RTL 4 start maandagavond om half negen met Married At First Side. Het trouwprogramma heeft een nieuwe presentator: Carlo Boszhard. Hij neemt de presentatie over van Peter van der Vorst. Voorheen werd het trouwprogramma op zondagavond uitgezonden. De start van het nieuwe seizoen is echter op maandagavond. Voor de kijker valt er in ieder geval genoeg te kiezen op de eerste maandag van 2020.

De Scheetjes: bouwen op Bonaire is iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: SBS