Katja Schuurman nieuwe presentatrice ‘Beter Laat Dan Nooit’
Bron: Nick van Ormondt

Katja Schuurman nieuwe presentatrice ‘Beter Laat Dan Nooit’

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Katja Schuurman neemt de presentatie van het nieuwe seizoen van ‘Beter Laat Dan Nooit’ op zich. Dat nieuws werd donderdagavond bevestigd door RTL. De naam van Schuurman dook donderdag al eerder op. Zij neemt de presentatie over van Olcay Gulcen. 

In het tweede seizoen van ‘Beter Laat Dan Nooit’ reizen Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin op een droomreis. Samen met Katja reizen zij weer naar allerlei bijzondere plekken. 

De vijf gaan onder andere naar Midden en Zuid-Amerika. Tijdens de reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken de mannen kennis met diverse culturen en gebruiken van de landen. Alles onder de begeleiding van Katja. 

Katja: "Ik verheug me er enorm op om met deze mannen op reis te gaan, dit zijn toch vier levende legendes uit mijn jeugd. Ik zie uit naar de avonturen die ik ga beleven met deze bijzondere heren, naar hun verhalen en gesprekken over leven, dood, liefde, angsten, verdriet, geluk, successen en dromen."

De vier heren zijn unaniem tevreden over de keuze voor Katja: “We vinden het fantastisch dat Katja ons gaat begeleiden tijdens dit nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. We hebben gevraagd om een sprankelende dame, vol levenslust en levenservaring en we zijn zeer content met onze nieuwe reisleidster.”

Directeur content Peter van der Vorst: “We zijn ontzettend blij met Katja als reisleidster voor het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. Met haar sprankelende persoonlijkheid kan ze de mannen net dat duwtje geven wat ze af en toe nodig zullen hebben en daarnaast is ze perfect in staat om vanuit haar eigen levenservaring persoonlijke gesprekken met hen te voeren. Want één ding weet je zeker met Katja: het wordt nooit saai!’

Beter Laat Dan Nooit start op woensdag 22 april om 20.30 uur bij RTL 4.