Vanavond op tv: Linda de Mol start met nieuwe quiz op SBS6
Bron: Talpa

Vanavond op tv: Linda de Mol start met nieuwe quiz op SBS6

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Linda de Mol is terug op de zaterdagavond van SBS6. In haar gloednieuwe zaterdagavondshow Deze quiz is voor jou proberen vier bekende Nederlanders zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen. Het bijzondere aan deze spelshow is dat het verdiende geld naar één iemand uit het publiek gaat.

De persoon die wint is door een dierbare opgegeven, maar weet nog van niks. Het gaat om mensen die een tegenslag te verduren hebben gehad of wel wat financiële steun kunnen gebruiken. Onder het mom van een leuke avond uit zijn zij meegelokt naar de studio. Zij hebben werkelijk geen idee waar zij naar toe gaan en waar het om draait. 

De kijkers zitten in het complot, want zij weten vanaf het begin voor wie de quiz gespeeld wordt. Dat maakt het een stuk spannender om naar te kijken. Hoeveel geld weten de BN’ers te verdienen? Pas aan het einde van de quiz is het tijd voor de onthulling. Linda maak dan op een bijzondere wijze bekend welke persoon uit het publiek de echte winnaar is. 

De kijker thuis kan de hele quiz meespelen aan de hand van een speciale App. Zij maken door mee te spelen zelf ook kans op mooie geldprijzen. De app is nu al te downloaden. Deze quiz is voor jou is een avondje ouderwets quizzen voor iedereen, maar voor slecht één iemand in het bijzonder. 

Het is voor Linda iets nieuws, nu zij Weet Ik Veel niet mocht meenemen naar SBS6. Onlangs werd bekend dat Beau van Erven Doorns haar ‘oude’ quiz gaat presenteren. Deze quiz mocht niet mee verhuizen van RTL naar SBS. Oh, Wat een jaar, een andere quiz van Linda, mocht van RTL ook niet mee naar haar nieuwe werkgever.

Deze quiz is voor jou is vanaf vanavond, 1 februari, om 20:00 uur te zien bij SBS6.